AT&T Leaders for a day

Heb je het afgelopen schooljaar meegedaan aan Student Company? Dan kun je je aanmelden voor AT&T Leaders for a Day. Tijdens dit event lopen 20 oud-deelnemers van Student Company een dag mee met topmannen en topvrouwen. AT&T Leaders for a Day is hét inspiratie- en netwerkevenement voor jonge, ondernemende studenten en de leaders van vandaag. En hoe gaaf is het als je een hele dag een kijkje in de keuken krijgt bij een (groot) bedrijf?

Datum: We zijn druk bezig met de planning voor schooljaar 22/23.

 

Interesse in dit evenement?

Geef je alvast op voor de volgende editie!

AT&T Leaders for a Day 2023

AT&T Leaders for a Day is een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Jong Ondernemen samen met partner AT&T oud-deelnemers aan Student Company van het afgelopen jaar koppelt aan topvrouwen- en mannen: ook wel de leaders. De leaders nemen de oud-deelnemers een werkdag mee en laten ze zien hoe een dag eruitziet.

Voor wie

Dit event is bedoeld voor 20 oud-deelnemers van Student Company. De deelnemers hebben vorig jaar meegedaan aan het programma en hebben het project afgerond of zijn doorgestart met hun onderneming.

Waarom dit event?

Het doel van AT&T Leaders for a Day is om jongeren te helpen met hun oriëntatie op de arbeidsmarkt, zodat ze beter in staat zijn carrière keuzes te maken. Ze leren professionals uit het bedrijfsleven kennen en komen op locaties waar ze normaal gesproken niet zouden komen. Ze krijgen echt een kijkje in de keuken bij een bedrijf en komen er zo achter of die richting is voor hen is of niet.

Sfeerimpressie eerdere edities van
AT&T Leaders for a Day

Schrijf je in voor Leaders for a Day

Heb jij vorig jaar meegedaan aan Student Company en wil je dit jaar meelopen met een topman of topvrouw? Meld je dan snel aan via onderstaand formulier. Wie weet mag jij een dag achter de schermen kijken bij een bedrijf!

Ben je een topman of topvrouw en wil je een student een dag meenemen in jouw werk? Vul dan ook het formulier hiernaast in en kies voor de optie ‘leader’. Super tof!

Vragen?

Heb je een vraag over de inschrijving of de competitie? Stuur dan een email of bel ons.