Leaders for a Day

Heb je het afgelopen schooljaar meegedaan aan Student Company? Dan kun je je aanmelden voor Leaders for a Day. Tijdens dit event mag je een dag meelopen met een topman of topvrouw. De meeloopdag wordt afgesloten met een gezamenlijk diner waar je alle andere deelnemers ontmoet en kennismaakt met de rest van de topmannen en topvrouwen. Hoe gaaf is het als je een hele dag een kijkje in de keuken krijgt bij een (groot) bedrijf?

Let op: alleen oud-deelnemers van schooljaar 2019-2020 mogen zich hiervoor aanmelden. Doe je dit jaar Student Company en wil je graag deelnemen? Laat het ons dan weten, dan zetten we je op de lijst voor de volgende editie.

 

Wat

Leaders for a Day, een event dat we organiseren met onze partner AT&T.

Waar

De locatie voor Leaders for a Day is nog niet bekend.

Wanneer

Voorjaar 2021, exacte datum is nog niet bekend.

Voor wie

Dit event is bedoeld voor ongeveer 25 oud-deelnemers van Student Company. De deelnemers hebben vorig jaar meegedaan aan het programma en zijn nu gestopt of doorgestart met hun onderneming.

Waarom

Het doel van Leaders for a Day is om jongeren te helpen met hun oriëntatie op de arbeidsmarkt, zodat ze beter in staat zijn carrièrekeuzes te maken. Ze leren professionals uit het bedrijfsleven kennen en komen op locaties waar ze normaal gesproken niet zouden komen. Ze krijgen echt een kijkje in de keuken bij een bedrijf en komen er zo achter of die richting is voor hen is of niet.

Sfeerimpressie eerdere edities van Leaders for a Day 

Bekijk onze vlog van Leaders for a Day 2019