Sci-Tech Challenge

Tijdens de Sci-Tech Challenge gaan bovenbouw N&T havo/vwo leerlingen aan de slag met een casus waarbij ze creatief en innovatief moeten nadenken over een STEM vraagstuk. Leerlingen maken kennis met vaardigheden als presenteren, creatief en innovatief nadenken, samenwerken en oplossingsgericht werken. Daarnaast krijgen ze de kans om zich proactief op te stellen en al hun prangende vragen te stellen aan medewerkers van ExxonMobil tijdens een klasbezoek.

Interesse in dit evenement?

Programma Sci-Tech Challenge 2024

 • Klasbezoek: 
  Periode februari t/m maart in afstemming met docent
  Tijdens het klasbezoek komen medewerkers van ExxonMobil langs voor een interactieve gastles. Leerlingen gaan aan de slag met een toffe casus en kunnen al hun vragen stellen over wat werken bij ExxonMobil
 • Nationale Sci-Tech Challenge:
  Maandag 25 maart 2024
  Eind april vindt de nationale Sci-Tech Challenge plaats! Iedere school mag één team van 5 deelnemers mee laten doen met de nationale challenge. Zij zullen aan de slag gaan met een casus, welke aan het einde van de dag wordt beoordeeld door een jury. Het winnende team zal meedoen met de Europese Sci-Tech Challenge.
 • Europese Sci-Tech Challenge:
  Datum: 23 t/m 25 april 2024
  Het winnende Nederlandse team doet mee met de Europese challenge. Hierbij strijden verschillende teams om de award van de Europese Sci-Tech Challenge.
   

Schrijf je in voor de Sci-Tech challenge 2024

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Schrijf je in voor Sci-Tech Challenge

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Heb je een vraag over de inschrijving of de competitie? Stuur dan een email of bel ons.