Jong ondernemen en KVK

Samen met onze partner KVK hebben we een handige video reeks ontwikkeld speciaal gemaakt voor jongeren die ondernemer willen worden óf het al zijn. Deze reeks biedt betrouwbare informatie en slimme tips die essentieel zijn voor jonge ondernemers in spe. Naast de handige tips bieden we een uniek kijkje achter de schermen bij verschillende jonge ondernemers, om zo de volgende generatie te inspireren!

Tutorials

Ondernemen biedt veel kansen, maar is niet altijd makkelijk. Een factuur maken, belastingaangifte doen, je rechtsvorm kiezen of uurtarief bepalen. De eerste keer is dat best lastig, maar met de tutorials van Jong Ondernemen en KVK lukt het. Ondernemers Nikkie den Dekker van Paperdork en Wouter Jansen van Ristretto leggen je in twee minuten uit hoe het werkt.

Studenten gaan op ondernemersstage

Succesverhalen zijn er genoeg. Maar is ondernemen wel zo simpel als het lijkt? Studenten Viviënne, Luuk, Annebel en Lara en Roos gaan op zoek naar het echte verhaal. Ze stappen binnen bij jonge, inspirerende ondernemers en gaan op onderzoek uit. Ze trekken alle deuren open en stellen de vragen die jij altijd al had. Daarnaast moeten ze een pittige stageopdracht uitvoeren.

Bekijk hier de vier video’s uit de serie Jong Ondernemen en kom erachter of ondernemer worden wel voor deze studenten is weggelegd. De vijf belangrijkste leerpunten van elke student vind je onder de video.