Home » Nieuws » Open sollicitatie: Kom werken bij stichting Jong Ondernemen

Open sollicitatie: Kom werken bij stichting Jong Ondernemen

13 december 2022

Heb jij affiniteit met onderwijs en ondernemerschap? En wil jij jongeren uitdagen om aan een ondernemende toekomst te werken? Dan is stichting Jong Ondernemen op zoek naar jou! Op onze website zie je de openstaande vacatures. Zit daar niks voor je bij? We kijken toch graag of we een leuke plek voor je hebben. Want motivatie vinden we het allerbelangrijkst. 

 

Wie zijn wij? 

We vertellen je graag meer over onze stichting. We bestaan inmiddels al meer dan 30 jaar. Maar wat hebben we in die 30 jaar gedaan? Nou, wij helpen jongeren met het ontwikkelen van belangrijke ondernemende vaardigheden. Dit doen we door middel van onze praktische ondernemerschapsprogramma’s waarin deze vaardigheden zoals creativiteit, samenwerken, kritisch denken, zelfvertrouwen en problemen oplossen, centraal staan. We bieden een complete leerlijn aan vanaf de basisschool tot en met het hbo.  

Maar waarom vinden we die vaardigheden zo belangrijk? De arbeidsmarkt verandert in een rap tempo en er wordt steeds meer van jongeren verwacht. Daarom vinden wij het belangrijk dat alle jongeren geholpen worden met het ontdekken en ontwikkelen van talenten. Want waar ben je nou precies goed in? En hoe zorg je ervoor dat jouw pakket aan vaardigheden toekomstbestendig is? Ondernemerschap is volgens ons hierbij het sleutelwoord. De jongeren van nu zijn onze toekomstige werkgevers én werknemers, en verdienen het om ondernemend te zijn.  

Inmiddels bereiken we elk schooljaar ruim 100.000 jongeren. Maar onze ambitie is groter: we willen álle jongeren in Nederland de kans geven om hun talenten te ontdekken en een ondernemende houding te ontwikkelen.

Wat we jou vragen

Van al onze collega’s vragen we het volgende: 

  • Foutloos en creatief Nederlands (en liefst ook Engels) kunnen schrijven en spreken.  
  • Een ondernemende houding, dat wil zeggen initiatiefrijk, kostenbewust, flexibel, creatief en proactief zijn, doorzettingsvermogen hebben en buiten gebruikelijke kaders kunnen denken.   
  • Representativiteit, goede contactuele eigenschappen en communicatieve en sociale vaardigheden, planmatig en accuraat kunnen werken.  
  • Zelfstandig en resultaatgericht werkend. 
  • Je gelooft in de missie en doelstellingen van Jong Ondernemen.  

Wat we jou bieden

Samen kijken we welke werkzaamheden bij je passen. Dit is wat we je in ieder geval van ons kunt verwachten:  

  • Een afwisselende baan waar je veel zelf mag doen bij een stichting die volop in beweging is. 
  • Heel veel ruimte voor inbreng van eigen ideeën.  
  • Een klein team van leuke collega’s op een inspirerende werkplek in B. Amsterdam, de grootste start-up hub van Europa!  
  • Een marktconform salaris.  

Interesse?

Lijkt het je wat om bij Jong Ondernemen te werken? Neem dan contact op met onze directeur Jonas de Groot (jonas@jongondernemen.nl) voor meer informatie. Gelijk solliciteren kan natuurlijk ook. Stuur dan een motivatiebrief en je cv per mail naar Jonas onder vermelding van ‘Open sollicitatie’.  

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!