Doe mee met de Social Innovation Relay

Download hier de brochure

Aan de slag met sociaal ondernemerschap in de klas

Social Innovation Relay is hét programma om jouw leerlingen uit te dagen op het gebied van sociaal ondernemerschap. Doe jij mee?

Leerlingen krijgen de kans om een tof concept te ontwikkelen waarmee ze een sociaal of ecologisch probleem aanpakken en dat een steentje bijdraagt aan een betere wereld! Met dit project geef je op een toffe manier invulling aan het vak burgerschap.

Social Innovation Relay start met een lesprogramma in de klas, waarbij leerlingen in teams een sociaal innovatief concept ontwikkelen. Na beoordeling van alle concepten krijgen de 20 beste teams een mentor van Nationale-Nederlanden. Met de mentor ontwikkelen de teams hun concept tot een haalbaar plan. Het beste team van Nederland gaat door naar de wereldwijde competitie.

Are you in? Vul snel onderstaande formulier in om jouw school op te geven.

 

Eerst nog proeven van de Social Innovation Relay?

Nog op zoek naar een dag vol met sociaal ondernemerschap voor jouw school? Doe dan mee met de Innovatie Bootcamp, op het kantoor van Nationale Nederlanden!

Tijdens de Innovatie Bootcamp gaan leerlingen van verschillende scholen aan de slag met een duurzaamheidscasus. Na een voorbereidende les in de klas, gaan de leerlingen buiten de deur aan de slag: namelijk op een toffe locatie omgeving Rotterdam/Den Haag. Ze krijgen daar begeleiding van professionals van Nationale Nederlanden, krijgen zo de kans op een unieke les in sociaal ondernemerschap en maken kans om te winnen met hun oplossing!

Interesse om mee te doen? Vul onderstaande formulier in en benoem in het bericht dat je mee wil doen met de ‘Innovatie Bootcamp’. 

Praktische informatie:

Doelgroep: De NN Innovatie Bootcamp is geschikt voor bovenbouw vmbo en havo

Data: De NN Innovatie Bootcamp vindt plaats op vrijdag 5 november. Van tevoren ontvangt de docent een voorbereidende les om zelf te doen in de klas.

Aantal leerlingen: Per school kunnen er (maximaal) 50 leerlingen meedoen.

 

agsdix-fas fa-check

Geschikt voor jaar 3 & 4 vmbo/havo en voor leerjaar 4 & 5 van vwo

agsdix-fas fa-check

Kosteloos aangeboden door Nationale-Nederlanden

agsdix-fas fa-check

Oa inzetbaar voor burgerschap, CKV, maatschappijleer en projecturen.

Heb je een vraag, opmerking of wil je gewoon iets doorgeven?

Neem dan contact met ons op!

agsdix-fas fa-user-alt
Selma Steenhuisen

Meedoen met de Social Innovation Relay?

Vul onderstaand formulier in!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.