Word ondernemer van jouw eigen toekomst

Neem contact op

Maak je klaar voor jouw ondernemersavontuur.

De maatschappij verandert in een rap tempo. We wisselen vaker van baan, werken we niet meer standaard van 9-tot-5 en veel bedrijven kiezen voor flexwerkers. Ook starten steeds meer mensen een eigen bedrijf. Hoe kun jij je goed voorbereiden op deze veranderende wereld? Jong Ondernemen is ervan overtuigd dat een ondernemende houding onmisbaar is in de tijd waarin we nu leven. Daarom helpen we jou met het ontwikkelen van belangrijke ondernemende vaardigheden en het ontdekken van jouw talenten, zodat je klaargestoomd wordt voor een succesvolle toekomst.

Wat staat jou te wachten?

Ontdek de programma’s

Yeah, dit schooljaar doe je mee aan een van onze onderwijsprogramma’s. Wat leuk! Kijk snel wat je allemaal te wachten staat de komende tijd, zodat je jezelf alvast een beetje kunt voorbereiden.

Doe je mee met onze events?

Ervaringen voor het leven

Naast onze onderwijsprogramma’s organiseren we het hele jaar door ook toffe (online) evenementen. Denk aan Pitch Battles, Marktdagen en onze competities. Daarnaast kun je deelnemen aan o.a. Insta-challenges.

Lees hier de ervaring van onze jonge ondernemers!

Owen Hauptmeijer
Alumnus Student Company
De waarde die ik uit Student Company heb gehaald is onbeschrijfelijk. Omdat je op jonge leeftijd de van een ondernemer ontwikkelt, heeft het een enorme impact op je toekomst. Ook als je geen ondernemer wilt worden, is de ontwikkelde skillset erg waardevol om mee te nemen in andere vlakken van je leven.
Noah Viergever
Alumnus Junior Company
Ik vond Junior Company een van de leukste projecten op school. Je hebt zoveel vrijheid, niks is onmogelijk. Je leert spelenderwijs ondernemen, je leert het door te doen. Dat is heel waardevol. We kregen ook veel publiciteit voor ons bedrijf BoodschappenLijn. Het meest trots ben ik op het artikel in het AD. Gaaf!
Eva Dusée
Alumnus Student Company
Door Jong Ondernemen ben ik erachter gekomen dat ondernemen echt mijn ding is! Ik wilde altijd al een bedrijf beginnen, maar dacht dat het te moeilijk was. Door de fantastische Student Company ervaring heb ik gewoon mijn eigen bedrijf opgericht. Ik voel me vrij, kan mijn creativiteit kwijt én ik voel me gelukkig!