SNS maakt impact

Goed dat je interesse hebt om met Jong Ondernemen maatschappelijke impact te maken! Als je ons hieronder doorgeeft wie je bent en welke rol je zou willen vervullen, dan hoor je snel van ons.

We gebruiken natuurlijk jouw contactgegevens alleen hiervoor!

Naam
Maak hier een keuze
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Chi van SNS als Jury bij Jong Ondernemen

Meer informatie over:

Hieronder staat nog extra uitleg over de verschillende rollen.

 

Presentatie ‘Ondernemer voor de klas’

Ondernemer voor de klas is een initiatief om onderwijs en ondernemerschap op laagdrempelige wijze aan elkaar te verbinden. Scholen vragen om ondernemers als gastspreker. Wij matchen deelnemende ondernemers aan deelnemende scholen en faciliteren het contact tussen de ondernemer en de docent, zodat er gezamenlijk een geschikt moment gepland kan worden voor de presentatie in de week van 10 tot 15 november 2024, in de Nederlandse week van de (jonge) ondernemer. Het is super leuk om jongeren verder te helpen en te inspireren door jouw eigen verhalen en ervaringen te delen! Meld je dus nu aan!

Wat kan je verwachten?
Op vrijwillige basis kun je in de week van 10 tot 15 november, één of meerdere keren bij een school langs gaan voor een inspirerende gastles. Wij koppelen jou aan een school in de buurt. Je mag zelf aangeven hoeveel dagen je beschikbaar bent. Wanneer je gekoppeld bent aan een docent, kun je onderling een geschikt moment plannen.

Support ook de nieuwe generatie met ondernemende vaardigheden en wordt ondernemer voor de klas!

Ik geef graag een spreker van Jong Ondernemen een podium

Nodig ons ook uit bij jullie ondernemersavonden!
Wanneer jullie ons uitnodigen op een ondernemersavond, dan komt bijvoorbeeld onze directeur Jonas, een Regio Aanvoerder of een Alumnus langs om te vertellen over ondernemerschap en wat dit je kan brengen als je op jonge leeftijd begint. Op deze manier kunnen jullie geïnspireerd worden met (jong) ondernemerschap en ontstaat er een wisselwerking.

Begeleiden van een groep mbo-studenten

Als ondernemer of professional begrijp je als geen ander dat de weg naar succes gevuld is met uitdagingen en leermomenten. Jouw ervaring en expertise kunnen van onschatbare waarde zijn voor jongeren die aan het begin van hun reis staan!

Heb je een paar uur per jaar over om leerlingen te ondersteunen in hun ondernemingsavontuur? Geweldig! Meld je aan via bovenstaand contactformulier dan zullen we jou zo snel mogelijk benaderen.

We horen graag van je en kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van ondernemerschap vorm te geven!

 

Ja, ik draag graag bij aan ondernemerschapsonderwijs in Nederland, ik coach graag een jong ondernemend team.

Een begeleidende rol tijdens de halve finale of finale

Tijdens de (halve) finale van onze Junior Company (vo) en Student Company (mbo & hbo) evenementen kun je een team ondersteunen naar de pitch toe. Denk aan het uitvoeren van een laatste opdracht, het verbeteren van de pitch of het businessplan.

Deze data zijn onder voorbehoud:
Halve finale Student Company: 10 april
Finale Junior Company: 15 april
Finale Student Company: 20 april

Een begeleidende rol tijdens activiteiten van Jong Ondernemen

Op onze evenementen kunnen we altijd extra hulp, inspiratie of begeleiding gebruiken voor de studenten teams. Denk aan het jureren, het inspireren of het helpen en begeleiden van teams.

De Jong Ondernemen Startersdag:
– vr 11 oktober

Regionale Pitch battle:
– Groningen: ma 27 januari
– Rotterdam: di 28 januari
– Haarlem: vr 24 januari
– Zwolle: do 9 januari
– Tilburg: do 23 januari

Regionale Marktdagen:
– Groningen: za 5 maart
– Rotterdam: za 22 maart
– Utrecht: za 29 maart
– Arnhem: za 29 maart
– Den Bosch: za 12 april
– Middelburg: vr 9 mei

Beoordelen van business plannen SC & JC:
– vr 7 maart

De data zijn onder voorbehoud.

Een andere rol of een combinatie van bovenstaande rollen
Voor meer informatie over Jong Ondernemen en hun activiteiten kun je contact opnemen met Sebastiaan de Kroon (adviseur Maatschappelijke Impact).