Sc Finale FedEx Access Award STrapflex

Mei 2024 - FedEx mentorprogramma voor het 5e jaar op rij! 

Wij zijn trots op de fantastische samenwerking met onze JA partner FedEx in Nederland. Ook dit jaar hebben bijna 45 medewerkers van FedEx hun enthousiasme, kennis en ervaring gedeeld met leerlingen en studenten via Jong Ondernemen.  

Op een aantal vo, mbo en hbo-scholen hebben zij de Junior/Student Companies begeleidt in de mooie stappen tijdens het jaarprogramma. Online, op school of locatie. Reflectie, tips en meedenken, wat een inspiratie voor beiden! Ook toffe uitwisselingen op school en denk aan een rondleiding en workshops op het hoofdkantoor van FedEx, of logistieke centrum in Duiven. Learning from others en get out of the building zeggen wij dan! De docenten, leerlingen/studenten en de medewerkers hebben zich laten verrassen, waren super enthousiast bij te kunnen dragen aan de plannen en ideeën van de companies. Een onvergetelijke en bijzonder waardevolle ervaring voor allen.  

Naast het mentorprogramma is FedEx ook actief bij de regionale en landelijke evenementen van Jong Ondernemen zoals bijvoorbeeld jurylid bij de pitchbattle en marktdagen.  

Ook biedt FedEx bij de finales van Junior- en Student Company van het Jaar de FedEx Access Award aan. Deze prijs is voor de company waarbij innovatie, sociaal-maatschappelijke mogelijkheden, samenwerking belangrijke items zijn. Tevens ecologisch, duurzaam en verantwoord ondernemen. En zijn er mogelijkheden voor de internationale markt.  

Wij kijken terug op een succesvol schooljaar en plezierige samenwerking met elkaar.  

Op de foto Student Company Strapflex van Nova College Haarlem, zij ontvingen de FedEx Access Award tijdens de Finale Student Company van het Jaar, mei 2024. Deze school heeft dit jaar ook deelgenomen aan het mentorprogramma.