Word coach van ondernemende studenten

Ben jij een gedreven ondernemer met een passie voor het delen van je kennis en het begeleiden van de volgende generatie ondernemers? Help Jong Ondernemen en meld je aan als coach! Inspireer en begeleid de studenten in hun ondernemersavontuur.

Neem contact op

Aanmelden als coach

Als ondernemer begrijp je als geen ander dat de weg naar succes gevuld is met uitdagingen en leermomenten. Jouw ervaring en expertise kunnen van onschatbare waarde zijn voor jonge ondernemers die aan het begin van hun reis staan!

Heb je een paar uur per jaar over om studenten te ondersteunen in hun ondernemingsavontuur? Geweldig! Meld je aan via onderstaand contactformulier dan zullen we jou zo snel mogelijk benaderen.

We horen graag van je en kijken ernaar uit om samen met jou de toekomst van ondernemerschap vorm te geven!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Annet
Coach bij Jong Ondernemen

Als coach bij Jong Ondernemen heb ik de kans gehad om ieder kwartaal een groep studenten te begeleiden en te zien hoe ze groeien in hun ondernemerschap. Het is een lonende ervaring en een geweldige manier om iets terug te geven aan de volgende generatie ondernemers. Daar tegenover leer ik ook van hen, een leuke win-win situatie. Ik kan het ten zeerste aanbevelen aan elke ondernemer die graag wil bijdragen aan de toekomst van het ondernemerschap.