VNO NCW

Waarom vindt de organisatie het belangrijk om partner te zijn van Jong Ondernemen?
Ondernemerschap is de basis van onze welvaart. Hierdoor hebben we zo’n mooi land. Omdat het ook met onze handelsgeest al eeuwen ook wel goed ziet, hebben onze ondernemers de wereld veroverd en heel veel geld voor ons land verdiend. We zijn een klein land, maar met een grote economie. Dat moet zo blijven en daarom moet ondernemerschap op alle mogelijke manier worden gestimuleerd. Jong Ondernemen is daar een goed voorbeeld van: je kunt niet vroeg genoeg beginnen met ondernemen. Daarom vinden we het belangrijk om partners te zijn. 

Mooiste herinnering aan het partnerschap met Jong Ondernemen?
De Marktdagen van Jong Ondernemen, waar de junior- en student companies het bedrijf en het product of de dienst laten zien. Daar wordt de basis gelegd voor hun ondernemerssucces!

Wat is VNO NCW?
VNO-NCW is een organisatie waar ondernemingen bij zijn aangesloten. VNO-NCW lobbyt voor een goed ondernemingsklimaat in Nederland. Een aantrekkelijk belastingklimaat, goeie (lucht)havens, goeie wegen, goed onderwijs en minder knellende regelgeving voor ondernemers. En nog veel meer. Een goed ondernemingsklimaat zorgt ervoor dat het aantrekkelijk is om in of vanuit Nederland te ondernemen. Dar zorgt voor banen en welvaart in ons land.

“Mijn ambitie is dat Nederland het rijkste land van de wereld wordt. Dat kan alleen door innovatief, vernieuwend ondernemerschap. Jongeren moeten worden gestimuleerd om dat op te pakken. Ondernemend denken en dat omzetten in producten en diensten, daar gaat het om.”
Hans de Boer Voorzitter VNO NCW

Bekijk de andere sponsorverhalen: