Home » Nieuws » Alle winnaars van de online Pitch Battles 2022

Alle winnaars van de online Pitch Battles 2022

16 februari 2022
Datum: 16 februari 2022

Ja ja, het eerste event van 2022 zit er weer op! Vanmiddag werden namelijk de winnaars van de regionale Pitch Battles bekendgemaakt én vond de online landelijke finale van de Pitch Battles plaats. Vanuit een studio in de Malietoren van VNO-NCW zaten host Michel Rietman en juryleden Joanne Littooij en Sander Boogaard klaar om alle deelnemers online te verwelkomen.

Na een welkomstwoordje werden de winnaars van de regionale Pitch Battles bekendgemaakt. De gezichten van de ruim 750 leerlingen en studenten waren gespannen, want zat hun team bij de beste van de regio? Tijdens de bekendmaking werd er volop geknald met confettikanonnen en werd de winst goed gevierd.

Dit zijn de regionale winnaars:

Uitslag Pitch Battles Regio

Daarna kregen alle nummers 1 van de regio in de categorie Junior Company en Student Company nog één keer de kans om in twee minuten online te shinen voor de jury, die aanwezig was in de Malietoren. Dit was even spannend om voor een schermpje te pitchen, maar wat waren het stuk voor stuk goede pitches! En daarna moest er natuurlijk nog één vraag beantwoord worden: wie zijn de grote winnaars van de online Pitch Battles 2022?

In de categorie Junior Company won Petfleece van het Wolfert Lyceum de eerste prijs en bij Student Company werd Sense Light van Fontys Hogescholen eerste. Gefeliciteerd toppers! De teams, én alle regionale winnaars, ontvangen een mooi geldbedrag om te investeren in hun company.

We willen alle deelnemers, docenten, begeleiders, partners, regionale juryleden en natuurlijk VNO-NCW, Michel, Sander en Joanne ontzettend bedanken voor deze online editie van de Pitch Battles. Op naar het volgende event, hopelijk weer op locatie!!

Informatie

Datum: 16 februari 2022

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!