Home » Nieuws » Repads en LunchrVerpakkingen winnaars VR-event Pitch Heroes

Repads en LunchrVerpakkingen winnaars VR-event Pitch Heroes

11 februari 2021
Categorie: Evenementen | Nieuws
Datum: 11 februari 2021

Wat doe je als de offline Pitch Battles niet kunnen doorgaan? Nou, dan organiseer je toch gewoon een online VR-event! En dat is precies wat wij deden. Voor alle deelnemers aan onze programma’s Junior en Student Company organiseerden we het online VR-event Pitch Heroes. De jonge ondernemers stuurden een video in die werd beoordeeld door een professionele jury. Uiteindelijk kwamen alle deelnemers samen in de online VR-wereld van AltspaceVR, een app van Microsoft. Daar vond donderdag 11 februari de finale plaats. Het was voor ons allemaal nieuw, maar wat was het leuk om mee te maken!

Voor de jury was het een hele klus om uit alle inzendingen zes finalisten Junior Company en zes finalisten Student Company te kiezen. We hebben onwijs veel pitchvideo’s ontvangen en het niveau lag erg hoog. Super gaaf om te zien! Tijdens de landelijke finale in de VR-wereld werden de finalisten bekendgemaakt en kreeg elke company nog een paar pittige vragen van de jury.

Maar wie is nou dé Pitch Hero van Nederland geworden? In de categorie Junior Company ging Repads met de winst naar huis. SÖZ werd tweede en MARBL derde. En LunchrVerpakkingen werd Pitch Hero in de categorie Student Company. The Radia Ruler tweede en Studio Swap derde. Gefeliciteerd allemaal, wat een mooie prestatie. Alle teams hebben een mooie geldprijs gewonnen!

Regionale winnaars

We hebben niet alleen landelijke winnaars, want onze jury heeft ook regionale winnaars gekozen. Uiteindelijk ging alleen de allerbeste teams van de regio naar de landelijke finale.

Hieronder vind je alle pitches van de regiotoppers in de categorie Junior Company.

En dit zijn de regiotoppers in de categorie Student Company!

Het Pitch Heroes event was weer eens wat anders dan een offline event of een Teams-sessie. We kijken terug op een geslaagd en leuk online event. We willen Nick van Breda, Dana-Maria Faneker en hun moderators bedanken voor het hosten van het event. En natuurlijk willen we alle juryleden bedanken: Susanne van Boom (Boom Your Business), Dennis van Ingen (EuroClear), Guilherme Luttikhuizen dos Santos (ExamenOverzicht), Peter Mikhail (Ntrepreneur), Rob van Willigen, Carmen de Jonge (Ondernemershuis Van Spaendonck), Paul Arts (Van Lanschot), Annet Kloprogge (Mission Relearn), Baham Atmar Oval (ondernemers), Jaran Vromen (FedEx), Linda Bremmers (FedEx), Danny Meijer (Avanade) en Koen van Grimbergen. Bedankt allemaal!

Informatie

Categorie: Evenementen | Nieuws
Datum: 11 februari 2021

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!