Home » Nieuws » Dit zijn de finalisten van Junior Company van het Jaar 2022

Dit zijn de finalisten van Junior Company van het Jaar 2022

18 februari 2022
Datum: 18 februari 2022

Yes, de finalisten van Junior Company van het Jaar 2022 zijn bekend! De afgelopen weken stroomde onze mailbox vol met inzendingen voor de competitie Junior Company van het Jaar. Alle teams leverden een pitchvideo en pitch deck in. Elke inzending werd eens goed onder de loep genomen door een vakkundige jury. Want welk team mag door naar de knallende finale op dinsdag 12 april?

Dit zijn de finalisten, gefeliciteerd!

Categorie vmbo
Aqua Splash
Lovely Jewellery
Naturebags
Pulsera
PWR4YOU
Stars
Soapvibe
Vela

Categorie havo/vwo
Help Yourself
Koekoek
Mijnuniekeschoenen
Potjandorie
Studiehub de Breul
Styk
Toffeslof
Ziplet

We hebben na lang wikken en wegen besloten om de halve finale, zoals eerder gepland stond, te laten vervallen. We merken dat het voor veel scholen elke week weer spannend is of de klas gevuld is in verband met uitval van leerlingen en docenten door corona. Op dit moment wordt er aan alle kanten veel van ons allemaal gevraagd. Daarom hebben we per categorie twee teams extra laten doorgaan.

Nu kunnen we ons met z’n allen volledig focussen op de finale op 12 april, die zoals het er nu naar uit ziet eindelijk weer LIVE mag plaatsvinden. YES! We kijken er enorm naar uit om al het jonge talent weer te ontmoeten en live te zien pitchen.

Informatie

Datum: 18 februari 2022

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!