Home » Nieuws » Jong Ondernemen bestaat 30 jaar

Jong Ondernemen bestaat 30 jaar

22 augustus 2020
Categorie: Nieuws
Datum: 22 augustus 2020

Tijd voor een feestje: stichting Jong Ondernemen bestaat 30 jaar! Precies 30 jaar geleden werd Jong Ondernemen, destijds onder de naam stichting Mini-Ondernemingen Nederland, opgericht door VNO-NCW, MKB-Nederland, ABN AMRO Bank in samenwerking met het Ministerie van Economische Zaken en de Kamer van Koophandel.

Wat vliegt de tijd en wat hebben we prachtige resultaten geboekt. Zo zijn we gegroeid van een paar honderd jongeren in de jaren ’90 naar ruim 120.000 (!) in 2019-2020! Om dit jubileum te vieren, zijn we in ons archief gedoken. We spraken onder andere met Hajo de Bakker. Hij was een van onze eerste deelnemers in 1990 en startte met zijn team het bedrijf Fruta-Mini-Pak. Collega Joni Hendrix zocht Hajo op en ging met hem in gesprek. Bekijk snel onderstaande video!

 

De komende tijd gaan we nog meer mooie verhalen delen. Ook werken aan vernieuwingen binnen onze programma’s. Kortom: het is tijd voor Jong Ondernemen 3.0.

We willen alle begeleiders, docenten, partners, ons bestuur en andere betrokkenen bedanken voor hun steun en hulp. Zonder jullie was dit niet mogelijk geweest. Op naar de volgende 30 jaar!

Informatie

Categorie: Nieuws
Datum: 22 augustus 2020

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!