Home » Nieuws » Jong Ondernemen en De Ondernemer slaan handen ineen

Jong Ondernemen en De Ondernemer slaan handen ineen

15 mei 2019
Categorie: Nieuws
Datum: 15 mei 2019

We hebben heel leuk nieuws! De Ondernemer, onderdeel van de Persgroep, is per direct onze mediapartner. We zijn trots op deze samenwerking. Dit schooljaar zet De Ondernemer haar online en offline platform al in ter promotie van onze verkiezing Student Company van het Jaar 2019. Ook neemt creative director Gerard van den Broek zitting in onze jury tijdens de finale op 3 juni.

Een van de onderdelen van de samenwerking is de uitreiking van de prijs voor de Publiekslieveling tijdens de finale Student Company van het Jaar 2019. In aanloop naar de finale (rond 24 mei) kunnen mensen op onze website via een poll stemmen op hun favoriete company. Het studentenbedrijf dat de meeste stemmen verzamelt, wint de prijs. En die prijs is gaaf!

De Publiekslieveling wint namelijk een interview met De Ondernemer. Dit interview wordt niet alleen op de website geplaatst, maar wordt ook gepubliceerd in de hele oplage van het AD en Het Parool. De winnende company bereikt zo in één klap een miljoenenpubliek. Hoe vet?! We zijn heel blij en trots dat we deze prijs mogen weggeven en een studentenbedrijf op deze manier een groot podium kunnen bieden. En natuurlijk vinden we het geweldig dat Gerard van den Broek als jurylid tijdens de finale zijn kennis en ervaring met onze mbo- en hbo-finalisten wil delen. Hopelijk is hij niet té kritisch ?

Verbinden

De samenwerking met De Ondernemer is een mooie stap om het bedrijfsleven en jongeren dichter bij elkaar te brengen en te verbinden. Wij hopen samen met De Ondernemer nog meer jongeren te bereiken en hen te inspireren om hun ondernemende kant te ontdekken. Op meerdere vlakken kunnen we elkaar versterken. Komend schooljaar gaan we de samenwerking verder uitbouwen!

Informatie

Categorie: Nieuws
Datum: 15 mei 2019

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!