Home » Nieuws » Start-up Festival gemist? Kijk hier alles terug!

Start-up Festival gemist? Kijk hier alles terug!

12 oktober 2020
Categorie: Nieuws
Datum: 12 oktober 2020

Vorige week organiseerden we ons online Start-up Festival. We hadden een livestream en publiceerden elke dag 2 expert video’s. Alle content vind je ook nog op deze festivalpagina. Maar we zetten hieronder ook de livestream en video’s nog even voor je op een rijtje.

Op dinsdag 6 oktober vond onze livestream plaats vanuit B. Amsterdam. Presentatrice Veronica ging ik gesprek met oud-deelnemers Judith de Bruijn (Junior Company PortoMini) en Luuk Toonstra (Student CompanyFlitsbel). Ook schoven topondernemers Gee Smidt (Patta) en Ron Simpson (The Avocado Show) aan. Een uur lang inspiratie voor jonge ondernemers!

De livestream was de kick-off van het online Start-up Festival, want in die week verschenen er op woensdag, donderdag en vrijdag elke dag 2 expertvideo’s in de videoreeks ‘Op de bank met…’. Collega Joni Hendrix ging ik gesprek met experts op het gebied van o.a. marketing, boekhouden, crowdfunding en brainstormen. Alle content vind je hieronder terug!

De expertvideo’s zijn natuurlijk ook zeer geschikt om tijdens onze programma’s te gebruiken bij de desbetreffende onderdelen.

De livestream van dinsdag 6 oktober

 

Videoreeks ‘Op de bank met…’

Informatie

Categorie: Nieuws
Datum: 12 oktober 2020

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!