Speciale Themalessen voor groep 5 t/m 8

Neem contact op

Besteed aandacht aan Koningsdag en Prinsjesdag in de klas

Naast onze basisschoolprogramma’s Vakantie-eiland en Pop-up Store organiseren we elk schooljaar ook een tweetal digitale Themalessen, namelijk: Prinsjesdagles en Koningsdagles. Beide lessen zijn in 1 tot 2 uur te doorlopen en zitten boordevol tips over het thema en leuke opdrachten. De Themalessen zijn kosteloos en zijn online te volgen. Dus, wat komt er in de troonrede van jouw leerlingen te staan? En worden jouw leerlingen op Koningsdag dé koning van de vrijmarkt?

agsdix-fas fa-check

Kosteloze deelname aan onze speciale Themalessen

agsdix-fas fa-check

Leerlingen gaan aan de slag met ondernemende vaardigheden

agsdix-fas fa-check

Online lessen duren 1-2 uur en zitten boordevol tips & tricks

Koningsdagles

Zijn jouw leerlingen op Koningsdag jonge ondernemers op de vrijmarkt? Laat ze dan deze leerzame, digitale koninklijke les doen. De les is in 1 tot 2 uur te doorlopen, is geschikt voor groep 5 t/m8 en staat vol met leuke oefeningen, helemaal in oranjesfeer.

Wat ga je verkopen? Hoe verover je een vorstelijk plekje? En hoe bepaal je een royale prijs? Het komt allemaal voorbij in de digitale Koningsdagles. Alle stappen doorlopen? Dat verdient een Koningsdagdiploma!

De les is kosteloos en is in 1 tot 2 uur te doorlopen, individueel, in groepjes of klassikaal. Aan het einde ontvangen de leerlingen een certificaat.

Prinsjesdagles

Speciaal voor Prinsjesdag ontwikkelden we met Tilburg University Junior de digitale les ‘Minister voor een dag’. Tijdens deze les kruipen leerlingen uit groep 7 en 8 voor even in de huid van een minister, want ze gaan plannen maken voor de school. Ze leren op een speelse manier om problemen te signaleren en oplossingen te bedenken.

Deze praktijkgerichte module, inclusief leerzame video’s, stimuleert ondernemende vaardigheden, zoals samenwerken en creativiteit, én leerlingen leren door middel van een quiz meer over Prinsjesdag.

De les is kosteloos en is in 1 tot 2 uur te doorlopen, individueel, in groepjes of klassikaal. Aan het einde ontvangen de leerlingen een certificaat.