Lespakket ondernemen bij jou op school?

Neem contact op

Leer jouw leerlingen alles over ondernemerschap met een lespakket ondernemen

Of het nu gaat om het primaire onderwijs of het hoger onderwijs; de lespakketten van Jong Ondernemen zijn er voor alle docenten die hun leerlingen en studenten willen leren ondernemen. De lespakketten zijn erop gericht om het talent van de jongeren te ontwikkelen en om ze kennis te laten maken met de wondere wereld van ondernemerschap!

Lespakket Ondernemen voor het primair onderwijs

Lespakket ondernemen voor het primair onderwijs

Het primaire onderwijs is de ideale voedingsbodem voor het stimuleren van talentontwikkeling. De kans is namelijk groot dat er een paar geboren ondernemers in jouw lessen zitten. Nu is het aan jou om ze kennis te laten maken met de basisbeginselen van ondernemen, zodat ze kunnen ontdekken wat dit precies inhoudt. 

Om je een handje te helpen zijn de volgende lespakketten speciaal ontwikkeld voor de basisschool: Vakantie-eiland, Pop-up store en themalessen.  

Meer informatie opvragen kan altijd via het contact formulier onderaan de pagina.

 

Lespakket Ondernemen voor het voortgezet onderwijs

Lespakket ondernemen voor  het voortgezet onderwijs 

Samenwerken, creativiteit, zelfvertrouwen en initiatief nemen zijn belangrijke ondernemersvaardigheden die bijdragen aan de talentontwikkeling van jouw leerlingen. Laat jouw leerlingen kennismaken met een lespakket van Jong Ondernemen dat gericht is op het voortgezet onderwijs. Zo leer je ze ondernemen én hun (zakelijke) talenten ontwikkelen. 

 

Lees hier meer over de speciaal ontwikkelde lespakketten: YES!, Webshop at School & Junior Company

 

Lespakket Ondernemen voor het beroepsonderwijs

Lespakket ondernemen voor het beroepsonderwijs  

Het werkveld is steeds meer aan het veranderen en nieuwe ondernemingen schieten als paddenstoelen uit de grond. Met de lespakketten ondernemen voor het mbo van Jong Ondernemen, leren studenten hoe ze hier op in kunnen spelen. Dit door te leren hoe ze een eigen bedrijf starten en runnen, terwijl ze hun ondernemingsvaardigheden ontwikkelen. 

 

Nieuwsgierig naar de opties? Lees hier meer over YES!, Zeker van je Zaak! en Student Company

 

Lespakket Ondernemen voor het hoger onderwijs

Lespakket ondernemen voor het hoger onderwijs 

Om studenten van hbo opleidingen te leren ondernemen, is het lespakket Student Company ontwikkeld. De studenten steken hier de handen uit de mouwen en ervaren hoe het is om een eigen bedrijf te runnen. De beste manier om iets te leren is door het simpelweg gewoon te doen, toch? 

Lees meer over de ervaringen met het Student Company lespakket.

Meer informatie over lespakketten ondernemen

Benieuwd wat Jong Ondernemen voor jouw leerlingen of studenten kan betekenen? Lees hier dan meer over de lespakketten of neem contact met ons op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Vragen?

Heb je een vraag over dit programma?
Stuur dan een email of bel ons.