Home » Nieuws » Nieuw programma voor het mbo: Zeker van je Toekomst

Nieuw programma voor het mbo: Zeker van je Toekomst

15 december 2021
Categorie: Mbo | Nieuws
Datum: 15 december 2021

Wat een gaaf programma gaan we binnenkort lanceren voor het mbo: Zeker van je Toekomst. Tijdens dit programma leren mbo-studenten meer over zichzelf en ondernemen. Elke student gaat individueel aan de slag met het formuleren van een persoonlijk doel en bedenkt rondom dat doel een bedrijfsidee.

Gedurende het programma vullen de studenten een eigen ‘Routekaart’ in, zoals bijgevoegd bij dit bericht. Deze routekaart dient als reflectiemoment én eindverslag. Zeker van je Toekomst is een praktisch, leerzaam en vooral erg leuk programma!

In februari start het Deltion College aan de pilot. De studenten worden bijgestaan door coaches van ABN AMRO Verzekeringen. Dit programma hebben we namelijk in samenwerking met NN Group en ABN AMRO Verzekeringen ontwikkeld. Gaaf dat we na maanden ontwikkelen nu het programma in de praktijk samen kunnen testen.

Vanaf schooljaar 2022-2023 kunnen meer mbo’s zich aanmelden voor Zeker van je Toekomst. Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op via info@jongondernemen.nl, we vertellen je er uiteraard graag meer over.

Voor nu wensen we het Deltion College en de coaches heel veel succes en plezier met de pilot. Maak er wat moois van!

Informatie

Categorie: Mbo | Nieuws
Datum: 15 december 2021

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!