Home » Nieuws » Schrijf je NU in voor onze online pitchwedstrijd ‘Pitch Heroes’

Schrijf je NU in voor onze online pitchwedstrijd ‘Pitch Heroes’

26 november 2020
Categorie: Nieuws
Datum: 26 november 2020

De Pitch Battles staan weer voor de deur! Omdat we dit schooljaar deze battles niet op een locatie kunnen organiseren, hebben we een heel tof alternatief bedacht: de online Pitch Heroes. Wat houdt dit online event precies in?

Pitch Heroes is een online pitchwedstrijd voor Junior en Student Companies. Alle deelnemers sturen vóór 13 januari 2021 een mooi, origineel, grappig, leuk pitch filmpje in van maximaal 2 minuten. Hierin pitchen de jonge ondernemers hun bedrijf en product of dienst, het is dus een verkooppitch.

Deze filmpjes plaatsen we op onze website. Een vakjury beoordeelt de ingezonden video’s. Elke company ontvangt van de jury feedback via de mail terug (na afloop van het event).

Uiteindelijk worden er per regio (Limburg & Oost-Nederland, Brabant & Zeeland, Zuid-Holland, Midden-Nederland & Noord-Holland & Flevoland en Noord-Nederland) 3 Junior Companies en 3 Student Companies gekozen die tijdens het grote online event op donderdag 28 januari van 14.00 – 16.00 uur de strijd met elkaar aangaan. Want wie is per regio dé Pitch Hero en wint een mooi geldbedrag? Alle deelnemers zijn bij dit online event aanwezig. Er is ook een gastspreker die voor de nodige inspiratie zorgt!

Kortom: de Pitch Heroes is hét online pitchevent van Jong Ondernemen dat je NIET wilt missen!

Hoe kan ik meedoen?

Alle Junior en Student Companies sturen vóór 13 januari 2021 een video pitch is van maximaal 2 minuten. Deze video sturen ze naar joni@jongondernemen.nl. Vervolgens worden alle video’s op een pagina op onze website gepubliceerd. En dan is het tijd om zoveel mogelijk stemmen te verzamelen voor de pitches! Tijdens het grote online event op donderdag 28 januari worden de finalisten bekendgemaakt die meteen de strijd met elkaar aangaan voor de titel ‘Pitch Hero’ van de regio!

Waar gaat de vakjury op letten?

Dé grote vraag, want waar gaat de vakjury nou precies op letten tijdens het beoordelen van de videopitches? De jury let erop of de videopitch overtuigend en origineel is (maak er echt wat tofs van!). Maar ook of de video er verzorgd uitziet, het verhaal goed overkomt én of het ontstaan van het concept omschreven wordt. Daarnaast let de jury erop of het product of de dienst duurzaam en innovatief is. Neem deze onderdelen dus mee in het maken van de videopitch. Have fun en succes!

Meer informatie

Kijk hier voor meer informatie over dit online event. Heb je een vraag over de Pitch Heroes? Neem dan contact met ons op via info@jongondernemen.nl of bel naar 085 485 75 90.

Informatie

Categorie: Nieuws
Datum: 26 november 2020

Misschien vind je dit ook leuk om te lezen

Delen

Deel dit bericht met je vrienden!