Start-up Festival 2019

Op vrijdag 4 oktober is het weer zover: het Start-up Festival (voorgaande jaren het Start-up Event). Het thema van dit jaar is Lekker groen doen. De kleur groen staat onder meer voor duurzaamheid en innovatie, twee onderwerpen die we als stichting erg belangrijk vinden. Daarnaast straalt de kleur groen rust uit en is lekker fris. Kortom: perfect voor ons festival. Nieuwsgierig wat we allemaal gaan doen tijdens het Start-up Festival? Hieronder vind je alle informatie over dit event, dat dit jaar in een heel nieuw jasje is gestoken!

Wat is het Start-up Festival?

Honderden deelnemers aan onze programma's Junior Company en Student Company komen op vrijdag 4 oktober 2019 bijeen in Rotterdam Ahoy voor het Start-up Festival. Dit event is ons startschot voor een nieuw ondernemersjaar. Deze dag staat in het teken van informeren, motiveren en inspireren. Tijdens het festival volgen leerlingen en studenten toffe workshops van onder meer AT&T (lessen uit de digitale economie), LiveWall (digitale technologie en innovatie), Coca-Cola (influencermarketing) en CCV Shop (webshopdevelopment).


Ook dit jaar presenteert Ingrid Jansen het Start-Up Festival.

Wat is er dit jaar anders?

Het event heeft een mooie update gekregen. Hieronder een overzicht van de belangrijkste veranderingen:

  • De naam is veranderd van Start-up Event naar Start-up Festival. Het is nu meer een business festival dan een event, doordat we er een aantal toffe festivalelementen aan toegevoegd hebben, zoals een photoboothshakefiets en stands van onder meer oud-deelneemster en onderneemster Fabiënne Overbeek (Grow a Wish)
  • Het Start-up Festival vindt dit jaar voor de eerste keer plaats in Rotterdam Ahoy (dé locatie van het Eurovisie Songfestival 2020!).
  • Het programma is aangepast op de doelgroep. De sessies voor Junior Companies zijn anders dan voor Student Companies.
  • Er zijn een aantal nieuwe bedrijven aangetrokken die de workshops verzorgen, zoals Coca-Cola, LiveWall en De Ondernemer.
  • Parallel aan de sessies van de leerlingen / studenten een intervisie sessie voor docenten.

Bekijk de presentaties van de sessies

Start-up Festival wordt mede mogelijk gemaakt door

Logo BNY Mellon.png